Renaissance Bali Uluwatu Resort Spa anmeldelse

https://holistickenko.com/roasted-red-pepper-soup/

mixed pepper soup

canada goose trillium Det er omtrent kl. 18.30 når jeg går inn i strandklubben til en scene, jeg har ikke vært vitne siden krasjer et høyskolefest i Canada. canada goose trillium

Bare i stedet for privilegerte barn i landet, slippe løs fra sine foreldre-bånd til Canada, for første gang, det er en gruppe godt å gjøre menn som har tequila goose jakkeutløpssalg, strømmet ned fra halsen av en bouncy barmaid.

canada goose jakke dame Når vi satt på et bord etter en rask tur i klubben fylt med blinkende laserlamper, entusiastisk dans og folk som tørker seg av etter en svømmetur i klubbassenget oversett av DJ-standen, gir en vertinne hver avvår gruppe en av alt og chants full, bli full, er nærmere Bali jeg hadde hørt, men ikke den jeg hadde ventet. canada goose jakke dame

canada goose victoria Vi ved den store åpningen av Roosterfish Beach Club, en helt ny fest spot den delen av Marriott eide femstjerners renessanse Bali Uluwatu Resort Spa. canada goose victoria

Feriestedet, sett tilbake fra klipper og utsikt miles miles av uberørt kystlinje, er bare en 20 minutters busstur unna, men det kan også være en annen verden.

Den andre siden av BALI

Mens mange Aussies innvielse til Indonesia inkluderer kroppsskudd og Bintang singlets i schoolies uke på øya Kuta Beach, var min introduksjon til Australia favoritt ferie destinasjon Canada langt mer sivilisert.

canada goose dame Forbi den travle trafikken og ved fastfoodrestauranter som krymper til bostonbarer og streetboder, desto lengre kommer du fra travle Denpasar, det er en ro på øya som gjør at den føler at stedet er et stort helseferiested. canada goose dame

canada goose jakker herre Landskapet bytter til tett regnskog som fører ut til en steinete klippekyst fra Canada som spilder fortsatt, glitrende hav. Fuktigheten føles noe lettere. Luften er klar. Bilde: Marriott InternationalSource: Leveres canada goose jakker herre

canada goose outlet Bygningen selv, dens design inspirert av den lokale leatherback turtle, føles som en forlengelse av canada goose outlet. Tiden ser ut til å bevege seg langsommere enn det gjorde nærmere øyasenteret da vår varebil var jostling for Canada, med et dusin rundt scootere. Alt føles avslappet og litt luksuriøst. Dette er Bali jeg kom for. canada goose outlet

Etter en velkomstdrink og en mazelike reise til min suite rom som involverer tre heis rides den eneste ulempen til oppholdet hvis du virkelig vil nitpick jeg umiddelbart overbevist om å huske hvilke knapper å presse på hver Canada Goose outlet heis reiser er verdt det.

canada goose norge Hver fasett av hotellet som alle renessansegenskaper tar sikte på er utformet for å gjenspeile det fredelige omgivelsene, og passer perfekt til dem. canada goose norge

canada goose jakke herre Rommet er innbydende og åpent. Det overdimensjonerte karet i min suite føles som om det på en eller annen måte har blitt designet for å tilpasse meg kroppen min og gir det perfekte utsiktspunktet for å ta omkretsen av det frodige, grønne Bukit. canada goose jakke herre

Det ville være lett å tilbringe natten og følgende dager her hvis de ytre tilbudene også var fristende.

Skryte av to separate, fantastiske bassenger, et spa hvor jeg ble behandlet til en av de mest avslappende massasjene i livet mitt, og to restauranter som er utrolig villige til å gi gjestene inn på sine hemmeligheter ved å tilby indonesiske matlagingskurs, Dette er feriestedet du bare ønsker å forlate.

canada goose jakker dame Det er selvfølgelig et alternativ. Der tilbys en keramikkkurs, hvor gjestene kan forsøke å gjenskape det fantastiske leirefartøyet som alle restauranter og barer tilbys, og nattlig underholdning på hotellet, mange flotte utendørsområder hvor du kan feste eller slappe av under stjernene. Det til og med et tradisjonelt tempel på stedet for din kulturrett og hotellets treningsstudio har til og med en utsikt som kan overbevise selv den mest avslappede feriemakeren for å svette. canada goose jakker dame

Men til tross for alt dette er det verdt å reise for å oppdage mer.

canada goose victoria parka Uluwatu er en salg av de stedene hvor du trenger lokal kunnskap. Don plage vandrende gatene på jakt etter en Instagram verdig beliggenhet perlene er virkelig godt gjemt. canada goose victoria parka

canada goose salg Heldigvis, resort resident Navigator en rolle som tar hva som tradisjonelt kan kalles concierge-tjenester til neste nivå og også skjer for å være min nye drøm jobb er prepped med lokal kunnskap og anbefalinger. canada goose salg

Som en concierge, men egentlig din nye drømmejobb. Bilde: Marriott InternationalSource: Leveres

canada goose jakke Funksjoner på hotellet er utformet for å reflektere omgivelsene. Bilde: Marriott InternationalSource: Leveres canada goose jakke

canada goose herre En kort kjøretur fra feriestedet fører navigatøren vår gruppe fra en ikke merkelig parkeringsplass nedover en steinete innkjørsel og gjennom noen busker. Dette åpner for en nedstigende sti som fører ned til en hvit sandstrand, og plutselig er vi på Tegal Wangi Beach en av de mest imponerende klippene som omgir strendene kysten jeg kommer over. canada goose herre

Ser du ut på postkortet verdig utsikt, behandlet vi til en tradisjonell frokost med nasi jingo en dampende, krydret kylling og nudlerrett innpakket i bananblad.

canada goose Det er andre stopp på en lokal økologisk gård, en vakker familieeid restaurant for en tradisjonell indonesisk fest, og selvfølgelig dukker opp i butikker for noen gode kjøpjakt canada goose.

https://holistickenko.com/roasted-red-pepper-soup/

Join This Conversation